Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

29/07/11 -- GP te Marck en Calaisis

Het weekend van de 23e en 24e juli was het in Marck en Calaisis tijd voor een groots evenement. Met name de jaarlijkse Grand Prix met telkens een hele boel deelnemers. Dit jaar vonden meer dan 60 deelnemers de weg naar deze noordelijk gelegen club. Het strand van deze club bestaat uit twee delen, de Polders, een gebied waar het water maar sporadisch over komt, en het eigenlijke harde strand vergelijkbaar met het onze in De Panne.

De eerste dag stond er een stevige wind en de maches werden gereden op het harde strand. Hierdoor was het van belang een goeie parcourskeuze te volgen want een verkeerde zandbank kiezen kon een traject vol putten betekenen wat voor een kapotte wagen zorgde. Julie brak in de eerste manche deze dag haar sturing waardoor ze deze manche niet meer kon verder zetten. Gelukkig werd dit snel verholpen zodat de volgende manches niet in het gedrang kwamen.

De tweede dag stond er een veel lichtere wind en werd er op de polders gereden. Een hele andere manier van rijden en redeneren dus. Het klassement van de eerste dag werd hierdoor helemaal door elkaar geworpen met verrassende resultaten in de kopgroep als gevolg.

In totaal werden 6 manches gereden met in de klasse Standart 25 deelnemers. Matthia eindigde op de 14e en Julie op de 21e plaats.

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 9.5 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)