Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

07/09/11 -- Potjesregatta 2011

De Potjesregatta is een internationale wedstrijd van formaat en dat werd ook dit jaar weer bewezen. Meer dan 50 piloten van verschillende nationaliteiten zakten af naar De Panne om er te strijden voor de beker. Ook de zon was van de partij op dag één, maar de wind liet het wat afweten. Dat lieten de aanwezigen echter niet aan hun hartje komen: iedereen genoot van het goede weer en de meesten wisten hun energie te bundelen in enkele strandspelen. Voor de goede verstaanders: Dit keer was het niet door het strandzeilen dat we doorweekt en zanderig terugkeerden naar de club. ’s Avonds kon iedereen genieten van een lekkere Sailors Steak met als afsluit een spetterend onweer!

Op zondag trok iedereen hoopvol naar het strand door de gunstiger omstandigheden. Ons geduld werd niet lang op de proef gesteld, want uiteindelijke werden 3 manches gereden in klasse2&3 en 2 manches in klasse Standart, 5&5P. Het strand was allesbehalve vlak te noemen, wat in combinatie met de wispelturige wind per manche het klassement dooreen schudde.

In klasse Standart werd de top 3 gevormd door Yann Demuysere, Alain Lebrun en Stephan Naujoks. Matthia eindigde nipt op een 4de plaats met maar één puntje verschil! Julie werd 1ste vrouw en werd 8ste in het totaalklassement.

Top 3 van de andere klassen:

Classe 2: 1.Kurt Wachkamp 2.Henri Demuysere 3.Peter Allemeersch
Classe 3: 1.Olivier Imbert 2.Amaury Lequette 3.Erwin Lemmens
Classe 5: 1.Gérémy Devin 2.Jeanne Zom 3.Thierry Aussems
Classe Promo: 1.Ex Aequo: Brecht Gravensteyn et Sara Teirlynck (ook 1ste vrouw), gevolgd door Axel Mortier

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 10.3 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)