Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

18/09/11 -- Eerste nieuwtjes EK Hoylake 2011!


Na een lange reis zijn we donderdagavond aangekomen in Hoylake voor het Europees Kampioenschap Zeilwagenrijden. Na een warm welkom in ons gezellige B&B’tje, ontdekten we dat we vanuit onze kamer het strand kunnen zien. Leuke verrassing!
 
Na een welverdiende nachtrust, was vrijdagochtend een aaneenschakeling van een lekker uitgebreid Engels ontbijt, zeilwagens op het strand plaatsen en het terugzien van vele vrienden en kennissen. In de namiddag maakten we gebruik van onze vrije tijd om Liverpool te verkennen. De regen probeerde dit te dwarsbomen, maar dankzij een Hop-on-hop-off-bus werd het toch een gezellig uitje!
 
Zaterdag was de dag van de inschrijvingen, de keuring van onze wagens en… regen!!! Heel het strand veranderde in een modderpoel wat alles letterlijk wat in het water liet vallen. Maar we lieten het opnieuw niet aan ons hartje komen. Tijdens de openingsceremonie van het kampioenschap kwam de zon even tevoorschijn wat de sfeer er weer inbracht. Na een uitgebreid hapjesbuffet was er ’s avonds nog tijd om een stapje in de wereld der pubs te zetten.

Vandaag zijn we al aan de vierde dag van ons verblijf aangekomen. Dit zou normaal de eerste wedstrijddag geweest zijn, maar door de overvloedige regenval van de voorbije dagen en nachten was het grote zandplateau niet berijdbaar. Er was wel een mogelijkheid om een wedstrijd te rijden op de zandbankstrook die vrijkwam. Voor klasse 2 werd een start gegeven, maar deze werd afgelast door te weinig wind. Hierna werd meteen ook medegedeeld dat door de combinatie van een tekort aan wind en strand geen wedstrijden meer gereden zouden worden voor de rest van de dag.

Duimen maar voor morgen!
Berichten (6):

koen dieleman (15:34 24/09/2011)
  proficiat aan jullie die zorgt er toch mooi voor dat we ook binnen 2 jaar met 10 piloten mogen starten op het ek
 
Rita (13:06 22/09/2011)
  De belgen doen da goe hé succes nog , ik duim voor jullie
 
Jannike & armando (10:52 21/09/2011)
  Veel succes julietje! Je gaat dat goed doen!! Tot zeer gauw...
 
Axel B499 (16:25 19/09/2011)
  Ik wens jullie met veel zonnige groeten uit België (jaja het is mooi weer ^^) veel succes toe met de komende wedstrijden
 
Johan B49 (20:44 18/09/2011)
  Junder bestn doen hé, Arion is al aan het duimen
 
       < 1 2 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 6.0 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)