Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

19/07/12 -- Eindverslag WK Cherreuix 2012

Van 9 t.e.m. 15 juli vond het wereldkampioenschap zeilwagenrijden plaats in het Franse Cherrueix. Julie, Matthia en Thoma keken alledrie enorm uit naar dit grootse evenement, mede omdat dit strand van Bretagne zowel beroemd als berucht is.

En jawel, Cherrueix maakte zijn naam meer dan waar! Het wisselvallige weer zorgde voor een uitdagende ondergrond. Ook de wind werkte niet steeds mee. De organisatie deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk manches te laten doorgaan. De concurrentie was enorm, de omstandigheden bleken extra moeilijk, maar de sfeer en de motivatie zaten goed!
In totaal werden 9 manches gereden in de klasse Standart.

Naarmate het kampioenschap vorderde, werd al snel duidelijk dat Julie zou moeten vechten om de 3de plaats bij de vrouwen te kunnen behalen. Ze eindigde op de 22ste plaats in het totaalklassement en na een spannende strijd behaalde ze de bronzen medaille bij de dames!
Matthia behaalde resultaten tussen een 23ste en een 17de plaats, wat hem in totaal een verdiende 20ste plaats opleverde!
Thoma kampte met heel wat materiaalpech, maar bewees tijdens de laatste manche zijn kunnen door als 13de over de finish te rijden! Hij strandde in het eindklassement op een 28ste plek.

We blikken terug op een leerrijke en prachtige week, vol strandzeilen met zicht op de Mont-St.-Michel.

Afspraak op het strand van St. Peter- Ording, september 2013, voor het Europees Kampioenschap!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 13.9 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)