Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

07/11/12 -- Sycod Cup 2012

Na jarenlang een Sycod Cup gekend te hebben in de maand december heeft de organisatie beslist om de anders diepgevroren wedstrijd te verplaatsen naar begin november. Geen ijs en sneeuw voorspeld deze keer maar, de weergoden dachten dat het eens plezant kon zijn om voor een nieuwe uitdaging te zorgen. En hoe kon dat beter dan een kanaalrat op ons af te sturen! De zaterdag werden we alvast voorbereid met een goeie guts regen waardoor het rijden er niet gemakkelijker op werd. Uiteindelijk hebben we toch een manche kunnen rijden maar daar bleef het voor de zaterdag bij.

Zondag scheen de zon en waaide het goed maar aan de wolken zag je dat er een verraderlijke storm zat aan te komen. Voor de veiligheid werd er vroeger gestopt met rijden maar omdat we op tijd begonnen waren kwamen we toch aan 3 manches voor zondag.

In totaal 4 manches met 14 deelnemers met als eindresultaat een 8e plaats voor Matthia en een 13e plaats voor Thoma.
Geen gemakkelijke wedstrijd maar niettemin zeer leerrijk!

Op naar de volgende wedstijd, de Herstrace in De Panne volgende week!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 18.5 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)