Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

22/03/08 -- GP Robert Vermeulen

Zaterdag was de eerste dag en het was weer even wennen aan het wedstrijdrijden, want het was voor de meeste piloten al een eindje geleden. Gelukkig was de start op een redelijk uur gepland, waardoor iedereen toch wel redelijk wakker was ;-)
De wagens werden het strand opgeduwd, en algauw begon de parcours-verkenning.
Dan was het tijd voor de eerste briefing, met het goede nieuws dat we van start konden gaan. Al vlug was iedereen op dreef. De weergoden waren ons blijkbaar gunstig gezind, want we hebben die dag 4 manches gereden. Elke manche was anders dan de vorige, want de wind bleek nogal wispelturig. Maar geen nood: de eerste wedstrijddag was een succes!

 Zondag was minder ideaal. Slecht weer betekent meestal veel wind, maar dat was toen niet het geval. Het strand stond vol met wachtende piloten, hopend op betere omstandigheden. Tevergeefs… De wedstrijd werd afgeblazen.

Als afsluiter was er nog een ludieke prijsuitreiking. Robert liet zich helemaal gaan in een eigen bepaald klassement. Hij maakte de onderverdeling tussen ‘jongeren tot 55′ en ‘ouderen vanaf 55′.
In het klassement ‘jongeren tot 55′ stond Julie op de vierde plaats en Thoma op een vijfde plaats, en dat was helemaal niet slecht :-). Matthia kon niet meedoen omdat hij moest leren voor een proefexamen die hij de maandag had. De prijs bestond uit een mooie handdoek en een zakmes. Mooi én praktisch!

Dit was een goede opening van het wedstrijdseizoen. 4 manches op één dag is een succes, en de sfeer zat er vast en zeker in. Op naar de volgende!

 (foto’s volgen)

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 10.9 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)