Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

16/04/08 -- Krabrally 2008

Tijdens het weekend van 12-13 april was er de Krabrally. Dit is een speciale wedstrijd die bestaat uit twee delen. Ten eerste is er de zogenaamde rally, een tijdrit die de zaterdag werd gereden. Omdat de wind uit het zuidwesten kwam (van Frankrijk) was het een zeer zware mache die meer dan 1u duurde. Thoma won deze manche, Matthia op de tweede plaats en derdes Julie.

Dan was er nog het deel van de wedstrijd dat zondag plaatsvond volgens het gebruikelijke manche systeem. Hierin werden twee manches begonnen maar beiden geannuleerd. Een eerste manche werd bijna volledig gereden maar omdat de wind plots helemaal wegviel was er geen andere keus. De tweede manche begon het net na de start enorm te hagelen waardoor het zicht beperkt was en de manche afgelast werd.

In het totaal klassement stond Thoma 10e, Matthia 13en Julie 15e. De volledige lijst met resultaten staat op de site van ZC De Krab. http://www.zcdekrab.be/

Er staan ook foto's van de wedstrijd online in het fotoboek!

Op naar de volgende wedstrijd!

 

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 8.1 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)