Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

01/05/08 -- Noordzeetrofee 2008

Deze wedstrijd gaat de geschiedenisboeken in als wedstrijd met het grootste aantal gereden manches op 2 dagen. Het is 5 jaar en meer geleden dat er nog eens een wedstrijd was met maar liefst 8 manches.
Heel het weekend stond er een landwind die zich verstopte achter de gebouwen en plots eens tevoorschijn sprong. Julie en Matthia hebben deelgenomen aan deze wedstrijd, want Thoma was op een dagtrip naar Parijs.

De zaterdag draaide de wind gestaag van recht uit land naar meer richting Frankrijk waardoor we twee van de vier manches moesten opkruisen. Het klassement kon alle kanten op, aangezien iedereen zijn specialiteit kon bovenhalen. Het was een vermoeiende, maar toch zeer aangename dag, mede door het zonnetje dat constant scheen. De zondag stond meestal een mooie halve wind uit het land met harde windstoten, waardoor het heel moeilijk werd om stabiel en snel te rijden.

Na de acht manches eindigde Matthia als 6e en Julie als 8e.
De volgende wedstrijd is de GP Westhoek, georganiseerd door de club Les Frères Dumont.

Hopelijk tot dan!
 

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 14.6 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)