Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

16/05/08 -- GP Westhoek een groot succes!

Op 10 en 11 mei 2008 ging de GP Westhoek door op het strand van De Panne. Deze wedstrijd, georganiseerd door de club Les Frères Dumont, is ook tot over onze landsgrenzen gekend. Het bewijs hiervan is de jaarlijkse internationale interesse voor deze koers. Deze keer was dit niet anders en zowel Nederland, Groot-Brittannië en Denemarken waren vertegenwoordigd!
Jammergenoeg was er de eerste dag amper wind, waardoor we enkel konden genieten van het zonnetje tijdens het lange wachten.
De 16 zeilwagens type Standart en de 3 Klasse 5’s werden door de toeristen wel met bewonderende blikken gekeurd.
De tweede dag was een groter succes. Nadat we opnieuw enkele uurtjes geduld moesten uitoefenen, was de wind ons gunstig gezind.
Na 3 spannende manches, was elke deelnemer door het slijkerige strand getransformeerd in een moerasmonster en konden we na een deugddoende douche vertrekken naar de prijsuitreiking.

Matthia eindigde nipt buiten de top 3 als 4de. Julie eindigde als 9de en was hiermee ook 1ste vrouw met een mooie beker als resultaat.
Thoma nam niet deel aan de wedstrijd omdat hij op reis was gedurende de beide dagen.

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 4.0 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)