Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

23/06/08 -- GP Phare Ouest

Het weekend van de 21e juni was er de GP Phare Ouest. Thoma was de enige die meedeed omdat Julie op reis was naar Egypte en Matthia examens had.
De eerste dag was er spijtig genoeg te weinig wind om te strandzeilen. We hebben twee pogingen gedaan om te starten maar tevergeefs, te weinig wind…
De tweede dag was er meer wind en in de eerste manche was Thoma zeer goed vertrokken maar  spijtig  genoeg werd  die manche afgelast wegens toch nog steeds te weinig wind.
Vlak voor de start van de 2e Manche was de wind stevig opgekomen tot een goede 4 Beaufort.
Thoma startte 7e gestart maar na de 2e toer is hij in de bochtzone zijn wiel verloren. Dit betekende het einde van de tweede manche. De wind bleef maar aanwakkeren tot uiteindelijk een 5 beaufort bij het begin van de 3e manche. De derde manche was jammer genoeg al begonnen toen Thoma zijn wagen vermaakt was. Ondanks dit is Thoma er toch in geslaagd nog 1 iemand in te halen, en is hij uiteindelijk niet als laatste geëindigd wat, gezien de omstandigheden, een redelijk resultaat was.

De volgende wedstrijd is de Midzomernachtdroom georganiseerd door de RSYC.

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 16.2 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)