Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

28/08/08 -- Demuysere Cup

Op 23 en 24 augustus reden Thoma en Julie mee in de Demuysere Cup met onze nieuw aangekochte wagens. Tijdens de meeste wedstrijden is het smeken om een goede wind, maar dat was nu niet het geval. Integendeel!
De eerste dag stond er een strakke ZW-wind, met een kracht van op zijn minst 6 bft. Na enkele rondjes in de eerste manche besloten enkele piloten zelfs om uit voorzorg te stoppen. Anderen besloten om door te gaan en reden vier manches uit. Het werd een wedstrijddag vol onverwachte wendingen door gebroken kogellagers, geplooide assen en afgeknakte wielen.
Zondag was de wind stabieler en minderde die ook van kracht. We zeilden drie manches met deze leuke wedstrijdwind, waarbij de juiste koers vinden een uitdaging was!

Julie en Thoma eindigden op een respectievelijk 10de en 11de plaats.
Ondanks een mindere eerste dag, was dit een leuke gelegenheid om onze nieuwe wagens te testen!

We kijken uit naar de volgende wedstrijd. De Potjesregatta gaat door op 6 en 7 september.
Afspraak op het strand van De Panne, tot dan!
 

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 16.2 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)