Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

12/09/08 -- Potjesregatta

Na een lange zomerstop was het Matthia zijn eerste wedstrijd van dit seizoen. Samen met Julie en Thoma nam hij deel aan een grote internationale race in de Panne. De eerste dag was een dag met heel veel wind en een moeilijk strand waarbij er indrukwekkende snelheden behaald werden. Door de hoge snelheden en was er jammer genoeg veel schade.
De tweede dag was er minder wind maar moesten we op- en afkruisen. Hierdoor werden de resultaten van de wedstrijd grondig door mekaar gegooid.

Uiteindelijk eindigden Matthia en Thoma respectievelijk op de 10e en 11e plaats. Julie reed enkel de eerste dag en stond 14e.

Foto's van deze activiteit en van de vorige komen binnenkort online!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 14.4 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)