Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

25/09/08 -- European Standart Trophy in Saint-Pabu

Dit weekend is spectakel verzekerd op het strand van Saint-Pabu. Er vindt namelijk een heuse Europese zeilwagenwedstrijd plaats! De voorlopige inschrijvingen tellen maar liefst 55 deelnemers, waarvan 13 Belgen.

De streek rond Saint-Pabu, dat gelegen is nabij Erquy, staat bekend om zijn rotsachtige kusten. Het was dan ook even zoeken naar een groot stuk geschikt strand voor deze wedstrijd. Deze tweedaagse is een wedstrijd ter vervanging van een Europees kampioenschap, dat dit jaar niet heeft plaatsgevonden.

Na twee weken knutselen en repareren aan onze zeilwagens zijn we klaar om de strijd aan te gaan met de andere piloten. Vrijdagavond vertrekken we en  na een 7-tal uren rijden zullen we onze bestemming bereiken. Een reisje die zeker de moeite waard is!

We zijn erg benieuwd naar hoe het daar zal aflopen, maar we houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

Tot gauw!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 7.0 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)