Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

01/10/08 -- Verslag European Standart Trophy St.-Pabu

De European Standart Trophy, die vorig weekend plaatsvond, was een groot succes! Zoals voorspeld waren er heel veel piloten aanwezig op dit evenement: in totaal 57. Dit was amper één deelnemer te weinig om het record te breken van grootste standartwedstrijd! Het was indrukwekkend om te zien hoe alle zeilwagens op de startlijn klaarstonden om te vertrekken. Natuurlijk moest er extra waakzaam gereden worden, want door de laveerwind reed iedereen constant door elkaar.

Op de eerste dag was het een uitdaging om gedurende twee manches het strand te kunnen doorgronden. Jammergenoeg vond er een ernstig ongeluk plaats tijdens de tweede manche. Eén piloot werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en is nu buiten levensgevaar, de andere was lichtgewond. Hoewel dit bij iedereen een grote indruk naliet, genoten we ’s avonds toch van een lekker diner in de tent en tussenin werden kleine prijsjes verloot onder alle deelnemende piloten en de vrijwilligers.

Jammergenoeg was er op zondag amper wind. Met net geen 4m/sec werd een gestarte manche afgelast, waardoor de wedstrijd afgelopen was. Het eindklassement bestond dus uit de twee manches van de eerste dag. Na de prijsuitreiking was het tijd om in te pakken en naar huis te vertrekken.

Matthia eindigde 29ste, Thoma behaalde een 31ste plaats. Als 45ste was Julie 3de vrouw waardoor ze een podiumplaats wist te veroveren en een beker mee naar huis kreeg.

Berichten (8):

tante Nicole (08:36 18/10/2008)
  Leuk en boeiend om jullie verslag te lezen. Het is alsof we er bij waren. Ik zou zeggen ... doe zo voort en geniet er vooral van. Het is echt een sport waarbij je je heel dicht bij de natuur moet voelen.
Nog veel succes en geniet er vooral van.
xxx
tante Nicole en nonkel Alain
 
Nonkel Guy (16:10 15/10/2008)
  Heel goed gedaan jongens en meisjes.Proficiat !!!!
pluimpje voor de logistiek en de mecanicien Danny.
 
Dirk V. (10:26 15/10/2008)
  Proficiat! Maar papa Danny was in z'n jonge jaren NOG VEEL beter! Zoals hij met overtuiging en voldoening de schelpjes kon verpulveren onder z'n wielen!!! Onnavolgbaar!!!
 
karine (17:27 14/10/2008)
  Proficiat aan alledrie.
Leuk om jullie te volgen via deze site.
Groetjes van ons allemaal
 
Horace Moï (15:29 14/10/2008)
  Bravo pour tout : pour la participation aux compétitions réunissant les meilleurs, pour les performances réalisées (félicitations Julie pour le podium), pour la mise en valeur sur ce site d'un sport qui mériterait d'être plus connu, pour la qualité de ce site et de ses photos.
Bonne chance pour les prochaînes échéances.
 
       < 1 2 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 1.6 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)