Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

22/10/08 -- Challenge Francois Dumont

Matthia reed vorig weekend mee met de Challenge François Dumont. Het was een mooie wedstrijd, maar er was niet erg veel wind. Hierdoor werd het een zeer technische wedstrijd, maar werden ook enkele manches afgelast.

Ondanks de weinige wind was het leuk rijden en ook de resultaten waren niet slecht. Na een 7e plaats in de eerste manche herpakte Matthia zich en reed gedurende de eerste manche de hele tijd op kop. Jammer genoeg werd hij ingehaald in de laatste kwart ronde waardoor hij toch een verdienstelijke 2e plaats kon bemachtigen. De volgende manches eindigde hij 5e,5e en 3e. Wanneer er 5 manches gereden worden, valt de slechtste manche van de reeks weg. Hierdoor viel de eerste manche weg, waardoor Matthia uiteindelijk 5de werd van de 12 in het totaalklassement.

Het was een aangename wedstrijd. Nu op naar de volgende: de Herfstrace op 16 november.

Berichten (1):

de technische assistentie (16:15 29/10/2008)
  het was een spannende, sterk-technische wedstrijd, waardoor heel mooi om te zien. Prima gereden!! Goe karreke!!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 20.1 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)