Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

24/03/09 -- Grand Prix Camiers

Het was weer een tijdje geleden dat we een wedstrijd in het buitenland gedaan hebben. Maar na de wedstrijd GP RSYC-Vermeulen waren we al opgewarmd om er vol voor te gaan in Camiers. Iets ten noorden van Le Touquet waar in 2006 het WK werd georganiseerd.

De eerste dag begon goed met mooi weer en een briefing om 11.30. Een goed uur waardoor we niet te vroeg moesten opstaan! Daar toegekomen deden we de vaststelling dat er helaas niet genoeg wind was. De zon was er echter wel en dus was de rit naar daar niet voor niets geweest. De karren konden daar 'snachts gelaten worden waardoor we de zondag niet te vroeg aanwezig moesten zijn.

De zondag kwamen we toe met dezelfde zon als de dag ervoor en wind ook! Er stond een stevige 4bft, zeker genoeg om te rijden. Dezelfde wind hield gedurende een halve dag aan waardoor we toch twee manches konden rijden. Julie reed een 11e en een 13e plaats en Matthia een 5e en een 8e van de 15. Dit resulteerde in een eindstand van respectievelijk een 12e en 5e plaats. Wat voor beiden natuurlijk zeer goed was gezien het deelnemersveld. Bijna alle franse kampioenen waren aanwezig waardoor de strijd bikkelhard was.

 

Berichten (2):

Julie (22:01 11/04/2009)
  Met onze score behaalden we zelfs een derde plaats in het clubklassement.
Een leuke koers, mooi weer, uitdagend parcours: zeker voor herhaling vatbaar!
 
technische ploeg (10:07 08/04/2009)
  Prima wedstrijd gereden alle twee!!
Zeker tegen het zeer hoog niveau van piloten en moeilijkheidsgraad van het parcours.Prima!!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 3.4 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)