Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

06/05/09 -- GP Westhoek

De GP Westhoek die vorige vrijdag en zaterdag gereden werd, is een klassieker in de zeilwagenwedstrijden. Een wedstrijd alleen voor de Standart klasse waardoor er meer manches gereden kunnen worden dan in anders doorsnee wedstrijden. Dit jaar waren er eveneens veel buitenlandse piloten aanwezig, uit oa Engeland, Denemarken, Frankrijk en Duitsland!

De eerste dag konden we niet klagen over het zonnetje want die was er in overvloed, maar de wind liet toch op zich wachten. Bijgevolg konden er deze dag dus geen manches gereden worden. De tweede dag liet de wind even op zich wachten maar na twee uur konden de manches beginnen. Na een snelle aanloop bij de start kon Matthia zich al meteen op de eerste plaats manoeuvreren en deze behouden gedurende de rest van de manche! Hij finishte met maar liefst 300m voorsprong! De tweede manche had Matthia een slechte startplaats waardoor hij vastzat achter de kopgroep. Uiteindelijk eindigde hij na een constante rit op een zeer verdiende derde plaats. De derde en laatste manche was er een van een vreemde soort. Na een goede start had Matthia de eerste plaats opnieuw veroverd. Plots kwam van over Frankrijk een dichte mist opzetten waarin je geen twintig meter ver kon zien waardoor de wind ook viel. Als Matthia deze manche had gewonnen kon stond hij eerstes in het totaalklassement maar ze werd helaas geannuleerd.

De eindresultaten mochten er zeker zijn!
1e Thierry Kaisin, 2e Matthia Saubain en 3e Herbert Vermeulen.

Berichten (3):

Julie S363 (14:04 31/05/2009)
  Goed gedaaaaan!!
 
korneel (07:29 19/05/2009)
  congratz matthia!
 
Crew (10:00 07/05/2009)
  Zenuwslopende wedstrijd met prachtig einde !!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 11.7 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)