Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

30/07/09 -- EK Duitsland 2009

Het is officieel, de familie Saubain gaat naar Duitsland om mee te rijden in het Europees Kampioenschap strandzeilen! Dit jaar vindt het kampioenschap plaats in Sankt-Peter Ording de derde week van september (voor meer informatie zie de activiteitenkalender). Julie en Matthia zullen in de maand augustus en september de nodige voorbereidingen treffen om optimaal te kunnen rijden tegen de geduchte tegenstanders. Thoma kan helaas niet meedoen door het beginnende schooljaar. Tot nu toe zijn er al 28 piloten in de Standart klasse ingeschreven waarvan 3 vrouwelijke. Dit aantal kan nog stijgen in de loop der weken. Zoals gewoonlijk zijn er een groot aantal deelnemende landen waaronder Frankrijk, België en Duitsland de best vertegenwoordigde zijn. De moeilijkste tegenstanders komen uit Frankrijk.

De eerstvolgende wedstrijden, de Demuysere cup en de Potjesregatta, zullen welkome trainingswedstrijden zijn na een aantal maanden pauze in het strandzeil wedstrijdseizoen. De eerstvolgende wedstrijd, de Demuysere Cup, vindt plaats in het weekeend van de 22e en 23e augustus. Misschien tot dan!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 16.9 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)