Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

16/09/09 -- EK Duitsland in aantocht!

Het is bijna zover, overmorgen vertrekken we voor een volle week zeilwagenwedstrijden naar Duitsland! De laatste voorbereidingen worden getroffen, het materiaal controleren, de wagens opladen enz...
Hieronder vind je zowel het programma als de weersvoorspellingen. Als deze kloppen zullen we zowel dagen hebben met weinig wind waar de techniek zeer belangrijk zal zijn en dagen met veel wind waar de kracht en uithouding een grote rol zal spelen!
De windsnelheid op de meteo site staat in knopen maar naast de link van de meteo staat de link naar een tabel om knopen om te zetten in beaufort!

Het programma

Meteo (Klik hier voor de tabel) 

Indien internet aanwezig, zullen we proberen regelmatig deze site bij te werken met de laatste nieuwjtes en weetjes!

Tot dan!

 

Julie      Matthia

 

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 3.8 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)