Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

18/10/09 -- Challenge Francois Dumont Trophy

Nog maar pas bekomen van het spetterende EK in Duitsland worden we al weer op het strand verwacht voor de volgende wedstrijd op ons eigen strand! De Challenge François Dumont is een wedstrijd die vorig jaar tot leven is geroepen en nu dus aan zijn tweede jaartal toe is.

De eerste dag stond er een mooie zeewind en dat is dé wind voor Thoma. Zo bleek ook uit de tweede manche waar hij als eerste uit de startblokken schoot en tot ieders verbazing met een ruime voorsprong gedurende twee en halve ronde die plaats kon verdedigen. Dan sloeg het noodlot echter toe en brak zijn as af waardoor de zuur verdiende plaats uit handen werd gegeven. Dit hield hem echter niet tegen en met volle moed begon hij zijn volgende manches. De tweede dag stond er iets minder wind en uit frankrijk. Hier haalde matthia voordeel uit en kon een vierde en vijfde plaats veroveren maar door iets mindere resultaten de dag ervoor zorgde dit in het eindklassement voor een 6e plaats. Thoma en Julie haalden respectievelijk een 8e en 9e plaats.

 

Berichten (1):

de papa (11:27 05/11/2009)
  Zenuwslopende wedstrijd,
met brute pech en sakkerende Thoma tot laat in de namiddag.
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 17.4 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)