Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

02/11/09 -- Ronde des Sables - Plage des Hemmes de Marck


Op 24 en 25 oktober organiseerde de Franse club ‘Les Islandais’ hun 16de ‘Ronde des Sables’, een nationale wedstrijd in Marck-en-Calaisis. Julie trok de grens over om eraan deel te nemen.
 
Als eerste kennismaking met het uitgestrekte strand werden alle zeilwagens met tractors over het doorweekte gedeelte van het strand getrokken. Dit was een absolute noodzaak, want bij een slijklaag van 30cm diep is zelfs duwen geen optie. Gelukkig vond de koersdirectie enkele mooie banken langs de zee, waar dan ook het startsein gegeven werd. 
De eerste manche begon goed, maar halverwege brak een zijwiel af waardoor Julie deze niet kon uitrijden. De volgende manches werden een succes toen ze in de tweede manche een 6de en in de derde manche een 5e plaats behaalde. 
Op zondag waren de omstandigheden helemaal anders. Een aanhoudende krachtige wind en een rampzalige ondergrond vormden een uitdaging. De eerste manche die dag ging het helemaal fout bij de start toen de wagen van Julie kantelde. Dit resulteerde in een  11e plaats. Ze wist zich toch te herpakken door  vervolgens nog een iets betere 9e plaats te rijden in de laatste manche. 
 
Al bij al kunnen we terugblikken op een geslaagde wedstrijd: een leuke sfeer, sympathieke concurrenten en een 8e plaats in het eindklassement!
 
Berichten (1):

technische dienst (11:15 05/11/2009)
  Zeer goed gereden! Prima ophaal in het klassement!
Ook prima gratis Thalassomodderbad!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 1.2 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)