Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

25/03/10 -- Krabrally 2010

Het is weer de tijd van het jaar voor één van de grootste wedstrijd op het Pannese strand. De Krabrally staat ieder jaar garant voor een spannende wedstrijd. Met de rally op de zaterdag en de traditionele manches op de zondag is er voor elk wat wils. De zaterdag stond er een zachte wind met vele kuren. Zo hadden veel piloten problemen voor het Franse strand van Dunkerque toen de wind in een tijdelijk dal zat. De zondag stond er een constante en goeie wind waardoor er 3 manches konden gereden worden. Matthia zijn katrollen raakten jammer genoeg los waardoor hij een van de manches niet kon uitrijden. Gelukkig was dit euvel snel te herstellen zodat de rest van de manches niet verloren waren.

Van de 15 piloten eindigden Matthia en Thoma respectievelijk op een mooie 8e en 10e plaats!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 13.6 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)