Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

05/05/10 -- GP Du Westhoek

Op 1 mei werd het startschot gegeven voor de tweedaagse "GP du Westhoek". De 3 manches van zaterdag bleken technisch zeer moeilijk door het uitdagende parcours en de zwakke wind. Zondag was een compleet ander scenario. Zware regenbuien veranderden het strand in een heus zwembad, waardoor de koersdirectie er na 2 manches een eind aan maakte omwille van de slechte zichtbaarheid en de groeiende caniveaus.

Op een totaal van 18 piloten, eindigden Matthia en Julie ondanks de omstandigheden toch op een respectievelijk 10de en 13de plaats.

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 9.3 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)