Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

10/05/10 -- Grand Prix Trophee Vauban Gravelines

Het weekend van de 8e en 9e mei vond er op het grote strand van Gravelines de Grand Prix Trophée Vauban plaats. Deelnemers vanuit heel Frankrijk kwamen hier rijden. Sommigen moesten zelfs meer dan 1000km rijden. Groot was de teleurstelling toen ze merkten dat er de zaterdag niet genoeg wind was om te kunnen rijden. Gelukkig werd er 's avonds een lekkere paella geserveerd die al deze zorgen teniet deed.
 
Op zondag stond er een mooie constante wind van 9 m/s waardoor een goed gereden kon worden. Het strand lag echter niet voor de hand. Omdat het harde strand niet beschikbaar was wegens de slechte staat ervan moesten de wedstrijden op het zachte strand van Gravelines "Le Polder" gereden worden. Dit bracht een enorme moeilijkheidsgraad met zich mee want de strandkeuze was essentieel als je een goeie plaats wilde behalen. Door  het kleinste foutje kwam je in zeer diep zacht zand waardoor je direct vastzat. 
 
Matthia en Julie behaalden zeer mooie plaatsen. Met een 8e en 12e plaats op de 17 piloten lieten ze veel Fransen het nakijken!
Berichten (2):

de crew (10:17 18/05/2010)
  Superspannende laatste manche,
dacht dat we weer in St Peter Ording waren. Prachtig gereden in die zandbak!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 19.3 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)