Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

10/07/10 -- GP Ronde de Sable Marck-en-Calaisis


Tijd om onze promo-5 plume eens van het terrein te nemen en er direct het maximum uithalen door ermee deel te nemen aan een wedstrijd in Frankrijk, meer bepaald Marck. Na een klein uurtje rijden kwamen we aan in de club Les Islandais waar we op het ruime terrein onze wagen optuigden. Er stonden al vele andere karren (in totaal 84!!) die eveneens afgesteld werden op de weinige wind die de zaterdag verwacht werd. Helaas sterkte de wind niet genoeg aan om een manche te starten waardoor het wachten tevergeefs was.

De zondag vertrokken we met volle moed want bij ons leek er alleszins genoeg wind om te kunnen rijden! En jawel, in Marck was er ook genoeg wind! We waren met zeven buitenlandse piloten en werden geklasseerd in de D1 van de promo's in Frankrijk. Dit wil zeggen dat we streden tegen de 35 absolute toppers uit Frankrijk in die klasse! In totaal werden er vier manches gereden. De eerste twee manches hadden we een goeie stabiele wind van 4 à 5 bft. De derde manche begon de wind al goed aan te sterken tot soms een 6 bft. Het werd al lastiger om de controle te houden in deze omstandigheden. Maar het ergste moest nog komen! De laatste manche werd er gereden met een wind van 6 bft met pieken tot 7! Vele piloten hielden het voor gezien omdat ze het te gevaarlijk vonden. Matthia besloot toch een poging te wagen om eens te kijken tot wat zijn kar in staat was. Het was echter niet evident om de kar op zijn drie wielen te houden aan de extreem hoge snelheden die gehaald werden. Matthia behaalde respectievelijk een 21e, 23e, 37e en een 31e plaats. Alles samengeteld goed voor een 26e plaats op 44!

Het volledige eindresultaat staat hier!

Er staan ook nieuwe foto's online in het fotoboek van deze wedstrijd! Neem dus zeker een kijkje!

 

Berichten (2):

Julie (22:38 20/07/2010)
  Super gereden, Matthia!! En de foto's zijn schitterend, haha ;)
 
Thuisfront (22:12 20/07/2010)
  Prachtig resultaat tussen al die high tech !
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 19.2 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)