Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

20/07/10 -- Midzomernachtdroom 2010

Het blijft toch een speciale wedstrijd. De zaterdagavond/nacht rijden en de zondagochtend bij zonsopgang opnieuw een start. Het weekend van 10/11 juli vond de Midzomernachtdroom plaats. De ideale gelegenheid om onze twee nieuw aangekochte zeilen voor Matthia en Julie te testen!

De zaterdag was er geen overtuigende wind maar we probeerden toch twee keer te starten. De tweede manchepoging waren Matthia en Thoma verwikkeld in een strijd om de tweede en derde plaats (op 11 deelnemers) tot de manche werd afgelast. Na nog een uurtje wachten werden de wedstrijden voor die dag afgelast.

De zondagochtend zag het er niet veelbelovend uit want de vlaggen hingen recht naar beneden. Maar een uur later begon plots vanuit het niets, een niet voorspelde, stevige wind te blazen! Ideaal voor een goeie koers dus! Thoma kon de zondag helaas niet meedoen omdat hij moest werken maar Matthia en Julie namen een vliegende start in de eerste en enigste manche van die dag! Julie reed een hele tijd tijdens zwaar opkruislabeur op de eerste plaats toen ze na de eerste bocht jammer genoeg haar wind en zo ook haar voorsprong verloor. Matthia kon nog een hele tijd meestrijden voor een tweede plaats maar moest toch het onderspit delven en eindigde zo op een 3e plaats! Julie haalde een 8e plaats.

Foto's volgen binnenkort!

Berichten (1):

Mr. Rustine (22:09 20/07/2010)
  Voortreffelijke wedstrijd van alle drie!! Superspanning!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 14.9 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)