Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

18/09/10 -- Potjesregatta groot succes!

Als manche van de Eurocup, een rangschikking gedeeld over verschillende wedstrijden in Europa, is de Potjesregatta een grote internationale wedstrijd. Ook dit jaar met deelnemers uit Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland. Omdat Julie naar Macedonië was voor haar thesis en Thoma eveneens weg was, deed Matthia als enige mee aan deze wedstrijd.

De 11e september, zaterdag, was het een mooie dag met een lichte landwind. Na een goeie start reed Matthia de eerste manche op kop! Hij kon deze plaats een heel eind behouden tot Thierry Kaisin nog voorbijstak. Uiteindelijk werd de eerste manche een 2e plaats behaald op 15 deelnemers! De tweede manche was even spannend en kwam uit op een 3e plaats!
De laatste manche van die dag kon Matthia niet meedoen omdat hij nog wegmoest in de namiddag.

Zondag de 12e stond er meer wind waardoor het vooral afrekenen was op fouten gemaakt in de bochten. Er werden ook drie manchen gereden waarin Matthia een 7e 4e en 8e plaats behaalde!

Op het eindresultaat stond Matthia 5e, ex-aequo (met gelijk aantal punten) met de 4e plaats. Jacob Nollet had echter een beter manche waardoor Jacob op de 4e plaats eindigde.

Volgende wedstrijd is het WK in de Panne!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 3.5 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)