Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

22/10/10 -- Geslaagd wereldkampioenschap achter de rug!


Het wereldkampioenschap strandzeilen in De Panne is letterlijk voorbijgevlogen. Prachtige zeildagen die een combinatie waren van hobbelig strand en uitdagende wind, waardoor we met een tevreden gevoel kunnen terugkijken.
 
Matthia en Julie reden mee in de klasse Standart. In deze klasse waren 39 piloten erg gemotiveerd om zich te bewijzen op het befaamde Belgische strand. Matthia eindigde in het totaalklassement op een 9e plaats, als 6e Belg. Julie behaalde een 33ste plaats, wat goed was voor een 3e plaats bij de vrouwen. Ook de standart klasse algemeen behaalde uitstekende resultaten. Met maar liefst 7 belgen in de top 10 heeft ons Belgische team, voor het eerst in de geschiedenis van het strandzeilen, de Franse alleenheersschappij doorbroken door een ex-aequo te behalen op de eeste plaats van het teamklassement!   
 
Thoma ging dit kampioenschap de uitdaging aan in de klasse promo waar de concurrentie bikkelhard was. Hij stond goed zijn mannetje in onze self-made promo en na enkele spannende manches eindigde hij 18e van de 31 deelnemers, als 4de Belg.
 
De volledige resultaten zijn terug te vinden op de officiele wedstrijd van het wk: 
http://worldchampionships2010depanne.com/
 
Voor wie nieuwsgierig is naar enkele beelden: zowel ons fotoboek als de video’s bij media werden geüpdatet.
Volgend jaar hopen we zeker weer van de partij te zijn! Het Europese Kampioenschap gaat dan door op het uitgestrekte strand van Hoylake nabij Liverpool. Iets om naar uit te kijken!
 
Berichten (1):

vieren (21:51 06/11/2010)
  prachtige foto's. een dikke proficiat voor ju{l)lie prestaties
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 9.9 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)