Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

05/11/10 -- Juniorcup 2010

Het ideale moment om je te meten met leeftijdsgenoten. Een wedstrijd enkel en alleen voor de jeugd georganiseerd door jongerenclub ZC De Krab! Dit jaar waren er enkel Belgische deelnemers want er waren tegelijkertijd koersen in Frankrijk. Desondanks was er een mooie opkomst! Er werd echter alleen de zaterdag gereden want op de zondag was er geen wind.

Matthia deed als enige mee aan deze koers in Promo-5. Hij behaalde op 9 deelnemers drie maal de tweede plaats en kon de laatste van de vier manches een eerste plaats veroveren. Sara Teirlynck werd in het eindklassement eerste, Matthia Tweede en Jef Delombaerde derdes.

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 20.0 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)