Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

16/11/10 -- Storm & Zeilwagenwedstrijd = Herfstrace!

Op donderdag 11 november vond de Herfstrace plaats. Iedereen zal de hevige wind en de regen wel opgemerkt hebben, maar ondanks de zware voorspellingen waren Matthia en Julie van de partij. Samen met de andere aanwezige wedstrijdpiloten én de trouwe supporters lieten ze zich niet kleinkrijgen!

Er werden in totaal twee manches gereden. Tijdens de eerste manche  kregen we al een idee van de wispelturige windvlagen, waardoor iedereen op zijn hoede moest zijn. Maar alles verliep goed.  Toen de start van de tweede manche gegeven was, bleek dat de harde wind alsmaar onstabieler werd. Gedurende de manche kantelde de zeilwagen van Matthia door een onverwachte windstoot en plooide zo zijn mast. Maar hij hield vol en finishte de manche nog.

Julie eindigde succesvol 2de in het totaalklassement en was hierdoor ook 1ste vrouw. Matthia behaalde een verdiende 6de plaats op negen deelnemers.

Berichten (2):

Annelies (11:41 17/11/2010)
  Ewel e dikke proficiat hoor Zo 1ste vrouw en Matthia nog door kunnen doen zeg. Die hards he zijn jullie XXXX
 
oil & wrench (21:26 16/11/2010)
  Straffe wedstrijd! Sterke comeback van Julie en Matthia probeert een nieuwe mastvorm uit...
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 10.8 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)