Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

07/12/10 -- Sycod Cup aka Freezing Cup!


Onder begeleiding van enkele sneeuwvlokjes, vond vorig weekend de Sycod Cup plaats op het strand van Oostduinkerke. Matthia en Julie waren aanwezig. Thoma was ziek en bleef dus thuis.
 
Op zaterdagochtend werd het al snel duidelijk dat het geen lachertje zou worden!  Er werden in totaal 3 manches gereden. Tijdens de eerste en tweede manche was het al bibberen geblazen, maar toen voor de derde manche een bochtpaal van bank wisselde was het hek helemaal van de dam. Iedereen moest constant door water rijden waardoor alle piloten geleidelijk aan transformeerden in ijsblokjes. Uiteindelijk werd er beslist om het bij 3 manches  te houden gezien de situatie.
 
Zondagochtend vonden we de zeilwagens terug onder een sneeuwtapijt. De windgoden zorgden ervoor dat er niet gereden werd, maar sneeuwgevechten en sleetochtjes zorgden voor een uitgelaten sfeer!
In het totaalklassement behaalde Matthia een 4e plaats (5, 3, 4) van de 10. Julie wist een 5e plaats te veroveren (6,4,6) en was hiermee ook 1e vrouw.

!! Bekijk ook zeker het filmpje opgenomen vanuit de zeilwagen van Julie! Het is te vinden in het menu 'Media' of door simpelweg hier te klikken!
 
 
 
Veel kijkplezier!
Berichten (1):

Walter (19:08 09/12/2010)
  Zeer mooi filmpje. Krachtig gemonteerd, leuke muziek, heee...eel mooi. Proficiat!
 
       < 1 >


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 12.1 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)