Strandzeilen Saubain
  S57 S363 S440
 
   
  01/10/13 :: Eindbalans EK Strandzeilen 2013 St. Peter-Ording
27/09/13 :: EK 2013 Sankt Peter-Ording -- UPDATE 27/09
30/06/13 :: JJ De Grave Cup 2013
 
 

Nieuws

  Hier vind je het volledige nieuwsarchief in tegenstelling tot de voorpagina waar slechts de recentste berichten op staan.
zeilen, strandzeilen, de panne, koksijde, oostduinkerke, dunkerque, char a voile,standart, zeilwagen, zeilwagenrijden, zeilclub, zeilwagenclub, de krab, rsyc, sycod, lazef, les freres dumont, l'oiseau blue, lfd, Grand prix, GP, westhoek, zeil, voile, zeilmaker, terschelling, le touquet, saint pabu, WK, EK, strand, zee , vakantie, golven,zeilpak, zeilpakken, decathlon,droogpak,droogpakken

10/04/11 -- GP Francois Dumont

De GP Francois Dumont, dit jaar een wedstrijd van zowel geluk als ongeluk! Ondanks slechts één dag op het strand kon gereden worden reden we toch drie manches dankzij de goeie noordoostenwind die er stond. Het was onmiddellijk duidelijk dat het strand er niet zo denderend bijlag, hoewel er geen diepe putten waren, lag het strand voor met diepe en harde ribbels die de karren uit elkaar lieten daveren.

Zo bleek ook tijdens de eerste manche. Na twee toeren gereden te hebben ging Julie de bocht in ter hoogte van de grens van Frankrijk maar kwam er niet meer uit. De as waar het wiel op gemonteert staat had het begeven waardoor voor Julie de manche erop zat. Gelukkig kon alles op tijd hersteld worden om terug mee te rijden in de volgende manche. Voor Matthia liep het helaas minder goed af. Een toer later in dezelfde bocht waar Julie al gebroken had sloeg het noodlot eveneens toe. Ditmaal was het echter de ashouder die het begaf. Doordat hij afgescheurd was sprong hij in de lucht tegen het zeil op waarna hij terug op de grond landde en het wiel vervolgens tussen het zeil en de kar door rolde. Resultaat, een ashouden kapot en zeil gescheurd. Gelukkig mochten we een zeil van iemand anders gebruiken waardoor Matthia, iets later wel, kon invallen tijdens de 2e manche.

Vervolg iets later!

Berichten (0):

Nog geen comments, wees de eerste om eentje te posten!


Plaats een berichtje:

Naam:
Tekst:

Vul het getal 6.5 zonder het puntje in het onderstaand vakje in:
  - (Dit is bescherming tegen spam.)